Doğal Fermente Ayva sirkesi eski usul doğal yöntemlerle cam kavanozlarda hazırlıyoruz. İçerisinde bulunan tortu Sirke Anası denilen özüdür, filtre edilmediği için bu tortunun olması normaldir. Ayva sirkesini salatalarda, hamur işlerinde veya sabahları kahvaltı öncesi bir yemek kaşığı bir bardak suya..
180,00TL
Vergiler Hariç:180,00TL
Geleneksel yöntemlerle uzun süre dinlendirerek fermente ettiğimiz elma sirkemiz, hiçbir katkı maddesi ve koruyucu içermez. Tüketime hazırdır. Salatalar, yemekler, mezeler ve farklı tarifler… Dikkat çekici ve keskin tatları seviyorsanız eğer elma sirkesi mutlaka kullanılması gereken ürünler..
180,00TL
Vergiler Hariç:180,00TL
Geleneksel yöntemlerle uzun süre dinlendirerek fermente ettiğimiz enginar sirkemiz, hiç bir katkı ve koruyu madde içermez. Tüketime hazırdır...
180,00TL
Vergiler Hariç:180,00TL
Geleneksel yöntemlerle uzun süre dinlendirerek fermente ettiğimiz karabaş otu sirkemiz, hiçbir katkı maddesi ve koruyucu içermez. Tüketime hazırdır...
220,00TL
Vergiler Hariç:220,00TL
Kornişon salatalıklarımızı elma sirkemiz, kaya tuzu, sarımsak ile bir araya getirerek cam kavanozlara vakumluyoruz. 21 gün fermente olmasından sonra satışa hazır hale getiriyoruz.. Koruyucu ve katkı maddesi içermez...
200,00TL
Vergiler Hariç:200,00TL
Tarladan topladığımız lahanalarımızı elma sirkemiz, kaya tuzu, sarımsak ile bir araya getirerek cam kavanozlara vakumluyoruz. 21 gün fermente olmasından sonra satışa hazır hale getiriyoruz.. Koruyucu ve katkı maddesi içermez...
200,00TL
Vergiler Hariç:200,00TL
Üzüm; Karbonhidrat, organik asit, azotlu bileşikler, mineral bileşikler ve tanen gibi vücut sağlığı için önemli birçok elementi bünyesinde bulundurur. Geleneksel yöntemlerle uzun süre dinlendirerek fermente ettiğimiz beyaz üzüm sirkemiz, hiçbir katkı maddesi ve koruyucu içermez. Tüketime hazırdır...
180,00TL
Vergiler Hariç:180,00TL
Gösterilen: 1 ile 7 arası, toplam: 7 (1 Sayfa)